Neki skapar självständighet och säkerhet för äldre, samt trygghet för familjer


Nekis Nock Senior Skärp är ett utmärkt GPS hjälpmedel för äldre som lider av en demenssjukdom, löper risk för desorientering samt ofrivillig isolering.


Neki förstår betydelsen av icke stigmatiserande hjälpmedel i en sjukdomsprocess eller i ett åldrande. Inte bara som anhörig/familjemedlem men framförallt för personen som kan vara i behov av ett hjälpmedel. Nekis GPS- och säkerhetslösningar skapar trygghet för familjer och ökar säkerheten för äldre.


Genom vår app Nock så kan du alltid hantera och göra inställningar för hjälpmedlet. Appen finns tillgänglig både för Android och iPhone telefoner.

Skärpets huvuddrag


Lokalisering

Realtids kontroll av GPS:en dygnet runt utan någon distansgräns

Ruttspårning

Se exakt var den försvunna eller des- orienterade personen som bär skärpet har gått för att på så sätt kunna lokalisera personen så snabbt som möjligt

Diskretion

Skärpets design och användarvänlighet gör att ingen vet att skärpet innehåller en GPS

Säkerhetszoner

Få en notikation om personen som bär skärpet äntrar eller lämnar en säkerhetszon

Varningar för låg batterinivå

Förebyggande varningar för låg batteri- nivå kommer att skickas till appen och webbplattformen så att du/ni kan agera innan det är för sent

Trygghet genom app

Hantera skärpet via appen i din smarttelefon eller på webbplattformen

Bildgalleri


Cinturon gps by Neki
Cinturon gps by Neki
Cinturon gps by Neki
Cinturon gps by Neki
Cinturon gps by Neki
Cinturon gps by Neki

Vår service


Lokalisering utomhus

Se GPS skärpets position 24 timmar om dygnet med en utmärkt precision utomhus.

Enkel installation

Skärpet är redan konfigurerad vilket gör att du kan komma igång med produkten så snabbt som möjligt

Förinstallerat SIM-kort

Ett SIM kort är inkluderat vars uppkoppling och teknik vi är ansvariga för. SIM kortet innehåller all nödvändig data för att skärpet ska kunna fungera optimalt

Multikontroll

Samtliga familjemedlemmar kan kontrollera skärpet från flera enheter samtidigt, antingen via webbplattformen , eller via appen i en smarttelefon

Kundsupport

Tveka inte att höra av dig om det skulle uppstå några problem eller funderingar kring skärpet, vi hjälper mer än gärna till

Välj en av våra hyrlösningar


Genom Nekis hyresmodell så kan ni som familj hyra våra hjälpmedel så länge det finns ett behov för det i er vardag. Varje modell har en provperiod på 15 dagar från den dag som hjälpmedlet levereras. Provperioden finns så att ni som familj ges möjligheten att testa hjälpmedlet i er vardag. Vanligtvis undersöks det om personen som ska bära hjälpmedlet känner sig bekväm i det, samt om hemtjänst och anhöriga kan hantera app och laddning av hjälpmedlet på ett smidigt sätt.

Månadshyra (2 Månaders Bindningtid)

299 kr/Månad

Ingen startavgift!

Vad ingår?

Nock Senior Bälte
App och webbplattform (Livespårning, Säkerhetszoner, Rutt Spårning, Larm, Varning vid låg batterinivå,  Samtal in och ut m.m.)
Installerat SIM-kort
Kundtjänst 24/7
Provperiod på 15 dagar
Fri frakt

Hyr Bältet*

*Viktig information angående månads, kvartals & årshyran:
*Frakt och momspålägg är inkluderat i varje hyrpaket, leveranstid är 2-4 dagar, vi skickar med Postnord.
*Alla inkommande samtal till klockan/dosan är kostnadsfria, för utgående samtal så ingår 10 minuter per månad i hyran. Samtalen är ämnade för nödsituationer. Om de 10 minuterna skulle förbrukas så kommer ett pris per minut att debiteras. Du kan avaktivera samtalsfunktionen i appen om du så önskar.

Månadshyra:
*Våra månadshyror har en bindningstid på 2 månader. Uppsägningstiden är 1 Månad. Minsta möjliga hyresperiod är således 2 månader. Betalning sker månadsvis via den betalmetod som önskas.

Kvartals och Årshyra
*Gällande vår kvartals och årshyra så är hela perioden bindande, alltså 12 respektive 3 månader. Din betalda hyra med tillhörande tjänster kommer vara i bruk under hela den period som du har betalat för. Det är således inte möjligt att få tillbaka den betalda summan för hyran.. Du kan meddela att du vill avsluta abonnemanget när du vill, uppsägningen kommer då träda i kraft 1 år respektive 3 månader efter att du tecknade abonnemanget. Då hyran närmar sig sitt slutdatum så kommer du blir varse detta för att kunna ta ställning till om du vill förlänga hyrant eller inte. Vi står för frakten när du väljer att skicka tillbaka hjälpmedlet till oss. Vid frågor kontakta philip@neki.se eller ring till 0709998356

Så vad tycker våra kunder?


Neki kundernas betyg
Kvinna 62 År, Mellersta Sverige

Det fungerar toppenbra med klockan. I lördags fick vi verkligen nytta av den då Sven försvann iväg... men jag kunde hitta honom så lätt tack vare klockan.

Neki kundernas betyg
Kvinna 67 År, Södra Sverige

Klockan gjorde det möjligt för min make att fortsätta att leva självständigt, en smart lösning på ett stort samhällsproblem.

Neki kundernas betyg
Kvinna 55 År, Västra Sverige

Att era hjälpmedel är så diskreta tror jag betyder mycket för den anhörige och den sjukdomsdrabbade, det har gjort det för mig iallafall.

Neki kundernas betyg
Kvinna 45 År, Västra Sverige

Jag har aldrig sett så här snygga och diskreta hjälpmedel under alla dessa år som jag har jobbat med demensvård.

FAQ - återkommande frågor


Hur många personer kan använda Nock samtidigt?

Det finns ingen gräns på hur många familjemedlemmar som kan använda vår app Nock samtidigt.

Om min familjemedlem befinner sig på en plats och jag en annan, kan jag spåra hjälpmedlet ändå?

Du kan spåra hjälpmedlet oavsett var i världen du befinner dig.

Är det lätt att komma igång?

Det är väldigt enkelt att komma igång, vi kommer registrera och aktivera hjälpmedlet åt dig samt skapa ett användarkonto. Det innebär att ni endast behöver ladda och slå på hjälpmedlet, samt göra inställningar utifrån egna behov.

Finns det en spårningsgräns?

Det finns ingen gräns gällande hur långt bort hjälpmedlet kan vara för att kunna spåra det. Så länge hjälpmedlet har täckning så kan ni som familj spåra positionen.

Vänta inte längre, öka tryggheten för din familj redan idag!


Skriv till philip@neki.se så kommer vi hitta det alternativ som passar bäst för just din familj och situation.

Kontakta oss